Твітор знову здох


Маск колись вже обісра́вся з заборо́ною посила́нь на Mastodon, потім ще раз обісра́вся з впрова́дженням денних лімітів на твіти. Схоже, цього разу він вирішив обісра́тися всерйо́з.

Дивіться1, що сьогодні це чучело приду́мало нового.

To address extreme levels of data scraping & system manipulation, we’ve applied the following temporary limits:

  • Verified accounts are limited to reading 6000 posts/day
  • Unverified accounts to 600 posts/day
  • New unverified accounts to 300/day

Лімі́та в 600 твітів мені вистачає хвилин на 10, не більше. Потім все, що я бачу — це невня́тне повідомлення про невідомо яку помилку:

Щось пішло не так. Спробуйте перезавантажити.

Отака хуйня, малята.


Так співпало, що я кілька днів тому я відчув потребу діяти на випередження і трошки сам собі обмежив своє щоденне споживання твітора:

Схоже, твітор хуйово впливає на мою зозу́леньку.

Усьо бісить. Я постійно когось відправля́ю в бан чи ігнор. Ледь стримуюсь, щоб не влізти по вуха в якийсь черго́вий срач.

https://xkcd.com/386/

Тож, щоб убезпечити рештки психічного здоровля, я на деякий час тутки не то́йво це́йво.

Пару днів я протримався зовсім без твітора з його йобаним дум-скролінгом. Потім став потроху дивитися в стрічку підпи́сок (уникаючи мерзе́нної клікбе́йтної стрічки «Для вас»). Тож, можу сподіватися, мене цей твіторський абстине́нтний синдро́м накри́є не так сильно.

Але, у будь-якому разі, нам всім потрібне щось нове.

  1. Last but not least, він же днями закрив доступ для всіх хто не залогінився у твітор. Тому не ході́т дивитися, якщо ви не реєструвалися, бо все одно ніц не побачите.