Щось


Темно, зимно, незрозуміло.

Хочеться більше часу присвятити avr-gcc, експериме́нтам з ATtiny13, оптимізації коду та вивченню схемотехніки, а більше нічого не хочеться.

Спостеріга́ю бенте́жне. Два однакових за номіналом 10К термі́стори показують різницю майже на цілий градус. Ну як так можна, що за крива́ коса́ ла́жа. Чм може то резі́стори в дільника́х напруги сильно різні?

Виявля́ється, на ESP8266 дуже мало контактів загального призначення. Кожен другий контакт зарезервовано під щось потрібне. А серед наявних є кілька таких, що не дозволяють чіпу стартувати, якщо під час запуску вони замкнені на землю.

Сьогодні вдень я зрадів вимкненню електрики, бо нарешті замовк сусід з перфора́тором.

Треба перенести Postfix на інший хост.

«Чайна» пласка сві́чка у прохолодну ніч потребує десь півтори години безперервного горіння, щоб розта́нути повністю. Якщо її затуши́ти раніше, то вона тільки проплавить собі дірку навколо фітіля́ і наступного разу передчасно зату́хне.

Треба купити нову файну червону паливну кані́стру.

Давно не бачив у продажу китайської локшини JML, марино́ваних перців Almito Pepperonini, журек, Pepsi Lime та греча́них пластівців. Звичайна гречана крупа є, а пластівців немає. Але крупа інша на смак. Пластівці є вівсяні, є ще щось швидкорозчи́нне. Саме греча́них пластівців чомусь нема жодного бренду, навіть не знаю чому, і це якось сумно. Навіть якщо всі вони до 24 лютого вироблялися на одному-єдиному заводі і його розбомбили, то зараз можна було б привезти греча́них пластівців з Польщі, бо там є.

Йобана русня́.